+31 (0)527 618 470

Incassobureau De Incassokamer BV, Incasso

Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 25 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

25 jaar De Incassokamer BV

Disclaimer

Wat is een Disclaimer

Een disclaimer is een beschrijving van de wijze waarop u uw aansprakelijkheid begrenst. Het biedt u een voorbehoud van rechten om ondermeer wijzigingen, al dan niet ter verbetering, in uw webwinkel aan te brengen. Ook al kan dit tegen het belang van een of meerdere bezoekers/gebruikers in gaan. De Incassokamer kan ook voor u een passende disclaimer opstellen.

Waarom een disclaimer

Wanneer u met derden communiceert formeel of informeel direct of indirect en dus ook de communicatie via uw webwinkel, dan is het goed om een disclaimer te gebruiken. Het begrenzen van uw aansprakelijkheid als ook de vrijheid om wijzigingen op uw site aan te kunnen brengen zonder daarvoor naderhand aansprakelijk gesteld te worden is een duidelijke reden om een disclaimer te gebruiken. Immers hoe duidelijker u aan de basis overkomt des te geringer is de kans dat u geconfronteerd wordt met acties tegen uw webwinkel (bedrijf). Acties die u geld tijd en energie kunnen kosten. Dus alle reden voor u om ook een disclaimer door De Incassokamer te laten opstellen.

Disclaimer laten opstellen, vul het reactieformulier in of bel met Tel: 0527 - 61 84 70

Vanzelfsprekend staat De Incassokamer met raad en daad voor u klaar.

Het team van de Incassokamer B.V.
Informatie aanvragen Incasso Incasso buitenland Over Ons Contact Betalen Sitemap Desktop pagina