+31 (0)527 618 470

Incassobureau De Incassokamer BV, Incasso

Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 25 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

25 jaar De Incassokamer BV

Handelscontracten

Algemeen

Hoe vaak hoort u niet om u heen: "Sorry daar heb ik geen erg in gehad."

Niets is zo vervelend, als u na het sluiten van een zwaar bevochten overeenkomst geconfronteerd wordt met een hiaat in het door u opgestelde contract. Laten we duidelijk zijn. Geen enkel contract is waterdicht. Net zo min, als dat geld niet nagemaakt zou kunnen worden.

Wel is er een verschil in de kwaliteit van een contract. En vakkennis is nu eenmaal een onmisbare schakel voor die kwaliteit. Kiezen voor de assistentie van De Incassokamer is kiezen voor kwaliteit.


Opstellen en deponeren van "Algemene Verkoop- Levering- en Betalingsvoorwaarden."

Zaken doen is risico nemen, natuurlijk niet meer dan strikt noodzakelijk.

Bij gezond ondernemen behoort een goede juridische onderbouwing van de gesloten overeenkomsten. Daarbij hoort onlosmakelijk het gebruik van "Algemene Verkoop- Levering- en Betalingsvoorwaarden". U kent ze vast wel de zogenoemde kleine lettertjes. Zonder daar nu al te diep op in te gaan, regelt het de juridische onderbouwing van belangrijke algemene en bijzondere aspecten van uw transacties. De meest in het oog springende zijn bijvoorbeeld eigendomsvoorbehoud, betalingswijze en aansprakelijkheid.

Laat u bijstaan door de deskundigheid van De Incassokamer. Al meer dan 25 jaar hebben wij dagelijks in ons vak te maken met de uitwerking van "Algemene- Verkoop- levering- en Betalingsvoorwaarden".

Vraag onze documentatie aan, vul hiervoor de informatieaanvraag in.


Algemene reparatievoorwaarden:

In steeds meer branches worden er door bedrijven aparte reparatievoorwaarden gehanteerd. De noodzaak daartoe wordt gevoed door de voortschrijdende technische ontwikkelingen. Het gevolg daarvan is specialisatie. Niet iedere leverancier kan zelfstandig alle reparaties aan de geleverde producten verrichten. Men ziet deze ontwikkeling bijvoorbeeld bij samengestelde producten op het gebied van mechanisatie en automatisering.

Enkele aspecten die in de reparatievoorwaarden geregeld kunnen worden, zijn:

  • Verlies en of beschadiging van informatiedragers;
  • Overdracht van virus;
  • Hoe te handelen met vertrouwelijke informatie;
  • Aansprakelijkheid van een match door producent bij niet legaal gebruikte software door cliŽnt;
  • En dergelijke.

Ook hier is het van belang dit goed te regelen. Immers ook een financieel ongeluk kan in een klein hoekje zitten.
Informatie aanvragen Incasso Incasso buitenland Over Ons Contact Betalen Sitemap Desktop pagina