+31 (0)527 618 470

Incassobureau De Incassokamer BV, Incasso

Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 25 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

25 jaar De Incassokamer BV

Incasso

25 jaar incasso-ervaring en zelfs meer nog staan borg voor een hoge kwaliteit. Niet alleen voor uw Nederlandse vorderingen maar ook wereldwijd.

Hoe werkt DE INCASSOKAMER
Door een zakelijke maar ook een persoonlijke benadering worden veruit de meeste vorderingen voorgerechtelijk ge´ncasseerd. Daar waar het nemen van rechtsmaatregelen al dan niet wenselijk kan zijn, is er eerst overleg met u. Wij adviseren, begeleiden en voeren gerechtelijke procedures voor u. Echter het is en blijft uw vordering en dus bepaalt u ook de wenselijkheid ervan.

Ja; Bij ons geldt resultaat gerelateerde provisie op basis NO CURE NO PAY.
Ja; Bij ons geen contributie of abonnementsgelden of andere vastgelegde jaarlijkse verplichtingen, maar slechts een gering bedrag aan administratiekosten per vordering al vanaf Euro 25,--.
Ja; U kunt gewoon naar behoefte gebruik maken van onze incassokwaliteit. Of dit nu om een enkele vordering gaat of om grote aantallen.
NB: Voor grotere aantallen vorderingen per jaar kunnen bijzondere prijsafspraken gemaakt worden.
Ja; Voor meer informatie vraag onze documentatie aan.

Ook over de landsgrenzen is De Incassokamer succesvol. Zo incasseren wij al jarenlang regelmatig vorderingen in de meeste Europese landen en ver daar buitenland.
Heeft u debiteuren in het buitenland kijk dan op incasso buitenland.
Informatie aanvragen Incasso Incasso buitenland Over Ons Contact Betalen Sitemap Desktop pagina