+31 (0)527 618 470

Incassobureau De Incassokamer BV, Incasso

Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 25 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

25 jaar De Incassokamer BV

Sponsorvisie

Sportsponsoring wordt door De Incassokamer in de eerste plaats gezien als een goed middel om haar naamsbekendheid te vergroten. De aandacht en beleving van zowel media als consument rondom sport, passen uitstekend bij een ambitieus bedrijf als De Incassokamer en leveren een goede bijdrage aan ons profiel.

Daarnaast willen wij graag een stuk van onze maatschappelijke betrokkenheid in een steeds maar oppervlakkiger wordende samenleving tonen. Het verenigingsleven is bij uitstek een element om dit tegen te gaan. De Incassokamer is trots hier, op een positieve manier, haar steentje te kunnen bijdragen.

Dienaangaande heeft De Incassokamer zich de afgelopen 3 jaar verbonden aan de 1e divisie volleybalploeg "Incassokamer Reflex" Heren 1 uit Kampen en zullen wij ook in de toekomst op andere manieren een bijdrage leveren aan de sport.

Wij bedanken Reflex, in het bijzonder Heren 1 en begeleiding, voor de inzet van de afgelopen jaren. "Reflex" veel succes in het komende seizoen en tot ziens in de Sporthal.

Wij zijn in ieder geval van de partij!

Informatie aanvragen Incasso Incasso buitenland Over Ons Contact Betalen Sitemap Desktop pagina