+31 (0)527 618 470

Incassobureau De Incassokamer BV, Incasso

Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening. Wij bieden U meer dan 25 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

25 jaar De Incassokamer BV

Visie

In een maatschappij waarbij wanbetalers met nadruk aanwezig zijn heeft De Incassokamer zich kunnen ontwikkelen tot een alom gewaardeerde onderneming binnen de markt. Niet in de laatste plaats door haar deskundigheid bij het oplossen van financieel juridische problemen die zich bij het incasseren en andersoortige transacties voor kunnen doen.

De Incassokamer streeft er naar, door het blijven bieden van kwaliteit dit nog nadrukkelijker te profileren en zich verder te ontwikkelen.De inrichting van onze organisatie is er dan ook op gericht om zowel grote internationale organisaties, middelgrote, maar ook kleinere bedrijven als middenstanders feilloos te kunnen bedienen. Door onze wijze van automatiseren, kunnen we moeiteloos kleine maar ook grote aantallen opdrachten snel verwerken.
Ook zaken als kwaliteit, persoonlijk contact, gericht professioneel advies en betrouwbaarheid kenmerken onze werkwijze.

In de praktijk betekent dit een zeer divers en consistent klantenbestand uit binnen- en buitenland. De Incassokamer is er dan ook trots op dat, naast de grote groep klanten die wij al vanaf de eerste uren van dienst zijn, er een alsmaar groter wordende groep klanten bijkomt die wij inmiddels ook tot ons vaste klanten mogen rekenen.
              IMMERS PRESTATIE FUNDEERT DE RELATIE

Informatie aanvragen Incasso Incasso buitenland Over Ons Contact Betalen Sitemap Desktop pagina